لینک دانلود فایل-ماکارونی-

نمونه ی دیگری از مجموعه فایل ها با عنوان .ماکارونی. آماده دریافت می باشد برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه نمایید.//ماکارونی/50687368/pue

حجم فایل : 1.7 MB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 25
بنام خدا مترجمين:
ميثم نصيري
صديقه قرباني

جمع بندي مطالب:
زهرا شادفر مقدمه یک ماده غذایی با ارزش ومفید است .
براي بسياري ازمردم دنيا ،ماكاروني جزئي از سنت
غذايي خانواده به حساب مي آيد
چه به عنوان غذايي روزانه و چه به عنوان غذايي
در جشن ها .
از لازانيا گرفته تا سالادهاي خوشمزه ماكاروني
همگي از غذاهاي رايج مردم دنيا هستند
كه از زيرمجموعه هاي خانواده ماكاروني به
حساب مي آيند .
(pasta)دارای فراورده‌های متنوعی از جمله
اسپاگتی، ، ورمیشل، نودل و لازانیاست.. اگرچه انواع غذای مورد علاقه مردم ایتالیاست، اما مردم سایر کشورها هم برحسب فرهنگ غذایی خود از انواع خاص و با روش‌های طبخ متفاوت استفاده می‌کنند. منشا تاریخی به طور دقیق مشخص نیست اما مدارک تاریخی منشا پیدایش را به اتروسک‌ها (مهم‌ترین تمدن پیش از تمدن رومی‌ها در شبه‌ جزیره ایتالیا)، رومی‌ها، عرب‌ها و به خصوص چینی‌ها نسبت داده‌اند.كشور ايتاليا بزرگترين مصرف كننده ماكاروني در جهان بوده و بعنوان موطن اصلي ماكاروني محسوب مي شود . تاريخچه ماكاروني در حدود سال 1800 ميلادي نخستين تجهيزات مكانيكي براي توليد فراورده هاي ماكاروني در ايتاليا ساخته شد. اين تجهيزات خيلي ابتدايي و فاقد كارايي لازم بودند. تقريباً حدود 50 سال بعد (حوالي سال 1850 ميلادي) اولين دستگاه پرس مكانيكي كه با دست كار مي كرد و عمدتاً از چوب ساخته شده بود، ابداع شد. در حدود سال 1860 ميلادي ماشينهاي كاملتري ساخته شدند كه با استفاده از نيروي حيوانات كار مي كردند ولي افزايش مصرف فراورده هاي ماكاروني باعث شد تا فرايند توليد و دستگاه هاي مورد استفاده سير تكاملي طي كنند به طوري كه اين صنعت در سالهاي بعد در ايتاليا و فرانسه و پس از آنها در آلمان توسعه پيدا نمود . درآغاز قرن بيستم تجهيزات موجود جهت تهيه فراورده هاي ماكاروني، شامل مخلوط كن ها، تجهيزات مخصوص عمليات ورز دادن خمير يا دستگاه «گرامولا»، پرس هاي هيدروليك اكستروژن وگرمخانه هاي مخصوص خشك كردن بودند. در طول مدت 30 سال، دستگاه هاي تهية ماكاروني تحول كمي پيدا كردند اما در حدود سال 1934 ميلادي با ساخت و بهره برداري از اكسترودر هاي اتوماتيك مداوم در فرانسه، سوئيس و ايتاليا و جايگزين شدن آنها در سيستم هاي مرحله اي يا بچ قديمي، اين صنعت توسعه بيشتري نمود. مدتي بعد اكسترودر هاي مشابه درآمريكا ساخته شد. امروزه كليه اكسترودر هاي نصب شده از نوع پيوسته هستند. ماكاروني سازي در ايران اولين كارخانه ماكاروني سازي در ايران با نام « لوبل » در سال 1313 با تجهيزاتي ابتدايي وساده شروع به فعاليت نمود. توليد روزانه اين كارگاه - كه حدود 20 تا 30 كيلوگرم بود - منحصراً مورد مصرف سفارتخانه ها وكنسولگريها ي خارجي و معدود افراد ايراني-كه در ارتباط با اين ...



مطالب دیگر:
📌پروژه مالی نیروی انتظامی📌پاورپوینت برنامه ریزی حمل و نقل📌پاورپوینت برنامه ریزی مسکن📌پاورپوینت جغرافیای شهری📌پروژه درباره مطالعه قد (جامعه آماری)📌پروژه درباره مجتمع توس چینی📌پروژه درباره مدیریت آموزشی📌پروژه آمار(آمار دلایل شکست تحصیلی دانش آموزان)📌پروژه درباره ریاضی📌پروژه بررسي سيستم حسابداري بانك كارآفرين 📌پروژه درباره بررسي سيستم حسابداري اداره پست شهرستان ايذه📌پروژه درباره مکانیک صنعتی (آبگرمکن خورشیدی)📌پروژه درباره معماری مسجد جمعه و آرامگاه شيخ عبدالصمد📌کنفرانس و پاورپوینت مبحث کیلیت تراپی مناسب برای رشته های شیمی محض و شیمی کاربردی و فیزیک📌پروژه مالی شرکت اشی مشی📌پروژه درباره كارخانه فولاد اهواز📌پروژه درباره تجزيه و تحليل و طراحي سيستم كتابخانه 📌پاورپوینت-خلاقیت گروهی-سازمانی-35اسلاید-فرمتpptx📌پاورپوینت کتاب آب و هوای ایران تألیف دکتر بهلول علیجانی📌پاورپوینت آشنایی با پروژه پل صدر📌پاورپوینت کلیات مفهوم رشد و توسعه اقتصادي📌پروژه کارآفرینی پرورش ماهي قزل آلا و اصول تغذيه و غذادهي 📌پروژه درباره طراحی یک سیستم انبار‌داری 📌پروژه مالي انبارداری (شرکت الکترونیک افراتاب)📌پروژه مالي حقوق و دستمزد